Våren är inte bara ljusets och värmens tid, den för även med sig nya härliga trender! I år bjuds det på snygga trender i form av färgexplosioner, korta midjor och den efterlängtade 90-tals stilen. Vi har trendspanat tillsammans med Sportringens inköpsavdelning och här delar vi nu med oss av vårens största trender.

Pastell
Vi tror att du är lika glad som oss att det återigen är trendigt med pastell. I vår byter vi gärna ut vinterns mörkare färger mot ljusa, vackra pasteller. Gå hela vägen och använd pastell rakt av på både överdel och underdel, eller matcha en pastelltröja med ett par svarta byxor eller mörkblå byxor. Om du vill vara mer diskret kan du använda en pastelldetalj antingen i outfiten eller varför inte ett par pastellfärgade hörlurar?

 

 

 

 

 

 

 

Korta tröjor
Byxor eller tights med höga midjor och korta, croppade tröjor för en vacker siluett är på tapeten i vår. Det ska vara croppade hoodies i lediga modeller och träningsinspirerade toppar med tightare passform.

Inspireras av 90-talet
Färger och varumärken som var stora under 90 talet är lika trendigt idag som då. Låt dig influeras av 90-talets färger, modeller, passformer och varumärken. Och visst minns vi med glädje gympapåsarna från Adidas som återigen tar plats på trendlistan. Vi på Sportringen välkomnar 90-talet tillbaka med glädje!

Block mönster
Den här våren bär den trendige gärna kläder som är uppdelade i olika block. Hur blocken är uppdelade kan variera från stora grafiska block till mindre mer diskreta. Gärna starka färger blandade med mer neutrala.

 

Sneakers
Sneakers har varit trendigt ett bra tag nu och den trenden håller i sig även i år. Vita sneakers går alltid hem under våren men i år får det gärna vara mycket färger också! Något som är hetare än någonsin är trenden med klumpiga sneakers där varje märke har sin variant. Älskar du sneakers lika mycket som oss så är det en självklart val för i år!

Smarta accessoarer
Smarta klockor som mäter puls och återhämtning är inte bara praktiskt utan också en av de största modetrenderna för i år. Vi tycker självklart att det är fantastiskt att både kunna mäta pulsen och se snygg ut samtidigt.