CYKELSPECIALIST

Bike Nation består av över 100 cykelhandlare som gått ihop för att kunna erbjuda ännu bättre service, priser och utbud.  Oavsett vilken av Bike Nations butiker man väljer skall man vara säker på att mötas av kunnig personal, massor av nya cyklar och inte minst duktiga cykelmekaniker. På Bike Nation får kunden hjälp av riktiga proffs.  

Se våra cykelspecialister här>>

KLUBBSPECIALISTER

Föreningslivet driver Sverige framåt och bidrar till stora möjligheter, glädje, friskvård, uppfostran och socialt umgänge. Våra klubbspecialister samarbetar med föreningar inom alla idrotter över hela landet, allt från små vänskapslag i korpserier till stora elitlag. Våra butiker värdesätter ett långsiktigt samarbete, där föreningens medlemmar står i fokus och där den personliga servicen är av stor vikt. Varje butik är unik och arbetar på det sätt som passar deras lokala marknad. Gemensamt för dem alla är stort fokus på personlig service, bra kvalité, brett sortiment och stor kunskap.  

Se våra klubbspecialister här>>

HOCKEYSPECIALIST

SGN Hockey är en specialistgrupp med några av Nordens allra bästa hockeybutiker, gemensamt för dem alla är att de har lång erfarenhet och stor kunskap inom hockey. För att vara en del av denna specialistgrupp krävs hög kunskap, riktigt bra hockeyprodukter och service på toppnivå. 

Genom goda relationer med leverantörerna har de ett bra samarbete med ett stort antal föreningar i landet, från SHL till kompisgängen som spelar för att det är kul.

Se våra hockeyspecialister här>>

Se våra företagsspecialister här>>