Förmånscykel

Oavsett om du cykelpendlar‭, ‬kör tävlingslopp eller föredrar off-road körning i skogen på fritiden‭, ‬så är en förmånscykel via din‭ ‬arbetsgivare ett billigt och smidigt sätt för dig att köpa cykel‭. ‬

Sportringen erbjuder tillsammans med Active Benefits förmånscyklar till bra pris och med minimal administration för arbetsgivaren‭.

För dig som anställd

Det kan vara en stor investering att köpa en ny cykel. En förmånscykel använder du precis när du vill och till vad du vill. Genom din anställning går det att köpa en cykel som en personalförmån, då man betalar genom bruttolöneavdrag. Det blir därför billigare än ett kontantköp och du sparar tid, pengar och slipper pendlarkort, parkeringsavgifter, trängselskatt, bensin och vi vågar dessutom garantera att du blir friskare och starkare, tack vare den extra vardagsmotionen som cykeln bjuder på.

Sportringen erbjuder ett brett utbud av cyklar och här kan du hitta den cykeln som passar din livstil allra bäst. Vi erbjuder flera varianter av landsvägscyklar, MTB, hybrider, EL-cyklar – helt enkelt något för alla.

 

För dig som arbetsgivare

Du som arbetsgivare erbjuder dina anställda en förmån som inte bara gör dig attraktivare som arbetsgivare. Du bidrar genom ett miljövänligt och enkelt sätt dessutom till en friskare och gladare personal. Active Benefits hjälper till med all administration när ni tecknar ett avtal. Beloppet för cykeln dras automatiskt från den anställdes lön varje månad, ingen extra administration är nödvändig, en beställning behöver bara administreras en enda gång. Väldigt enkelt och smidigt för alla.

I samarbete med