Sportringen är den lokala sportkedjan där alla butiker ägs och drivs av hängivna entreprenörer med ett stort intresse för sport. Nu öppnar kedjan en butik på ett nytt och bättre läge i Tierp.

Sportringen består av ca 150 butiker som alla är fria handlare, vilket betyder att varje butik har sitt eget utvalda utbud. Det gör att butiken har möjlighet att erbjuda ett lokalt förankrat sortiment med stor variation beroende på inriktning och geografiskt läge.

– Sportringens affärsmodell riktar sig till entreprenören som vill vara nära sina kunder och ha möjlighet att anpassa sitt sortiment därefter. Det lokala entreprenörskapet, i kombination med kedjans stordriftsfördelar, ger förutsättningar för riktigt bra sportbutiker – och nu öppnar Pelle och hans team en sådan butik i Tierp, säger Lars Palmgren VD på Sportringen.

Den 23 november öppnar Sportringen, Melins Cykel och Sport, på ett nytt och bättre läge i Tierp.

– Den nya butiken är betydligt större än tidigare och möjliggör ytterligare fokus på kategorier som cykel, längdskidor och sportkläder.  Vi ser verkligen fram emot att öppna på Bäggebygatan, berättar Pelle Melin som äger och driver butiken i Tierp.

Följ oss gärna på MyNewsDesk