Hur man står emot vädrets makter

GORE-TEX är något man ser många outdoor-plagg och skor märkta med nu för tiden. Om ett plagg eller en sko är märkt med GORE-TEX logga kan du vara säker på en sak – du får ett oerhört funktionellt plagg som skyddar din kropp mot vädrets makter så att du kan leva det aktiva liv du älskar! Här berättar vi mer om vad GORE-TEX är och ger dig de tre viktigaste fördelarna med GORE-TEX membranet.

 

 

Komfort och skydd. Få ut mer av vardagen.

Oavsett om du är ute på hiking med dina vänner eller ute på stan med din familj behöver du skydd mot vädrets makter. GORE-TEX kläder finns i en mängd olika stilar och för en mängd olika aktiviteter och varje plagg har löftet GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™, är helt vindtätt och mycket god andningsförmåga. GORE-TEX kläder är utvecklade för att erbjuda komfort och tillförlitligt skydd så att du får hjälp att få ut mer av din dag, oavsett vilken passion som driver dig.

 

Vad är GORE-TEX?

Hemligheten bakom GORE-TEX är ett extremt tunt membran med fantastiska egenskaper. De mikroskopiska porerna i membranet är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, vilket betyder att en droppe vatten inte tränger igenom materialet. Porerna är däremot 700 gånger större än en vattenmolekyl, vilket ger materialet en optimal andningsförmåga. Även om det andas ger detta oerhört finmaskiga nät även ett 100% skydd mot vinden. GORE-TEX-produkter uppfyller, eller överträffar denna standard.

3 fördelar med GORE-TEX

 

GORE-TEX är vattentätt
Regn och snö kan helt enkelt inte komma in, även i de tuffaste stormarna är du skyddad.

 

GORE-TEX är vindtätt
Vindkyla kan sänka din kroppstemperatur snabbt och orsaka obehag. GORE-TEX vindtäta teknologier blockerar alla vindar.

 

GORE-TEX har god andningsförmåga
Svettånga kan försvinna, så även under intensiv aktivitet känner du dig bekväm.

 

Ett axplock av våra GORE-TEX produkter:

Klicka här för att hitta in till vårt stora sortiment av GORE-TEX kläder och skor.