I lördags visade Halmstads BK att de är väl värda en plats i Allsvenskan, de vann över Sundsvall med 6-0.
Vi är superstolta över att samarbeta med Halmstads Bollklubb och gratulerar dem till avancemanget upp till Allsvenskan 2021. Det har varit en imponerande säsong i Superettan, och vi ser verkligen fram emot att följa vår fina klubb i Allsvenskan!


2019 tecknade Sportringen i Halmstad avtal med elitföreningen Halmstads BK. Avtalet innebär att Sportringen är HBK:s officiella sportleverantör från år 2020. 
I lördags visade bollklubben att de är väl värda en plats i Allsvenskan, de vann över Sundsvall med 6-0. 

Sportringens butik i centrala Halmstad satsar stort på att stötta det lokala föreningslivet. Med sin stora fotbollsavdelning ger butiken god service åt sina föreningskunder, bland annat Halmstads BK.

– Vi gläds med Halmstads BK och hela gänget i Halmstadbutiken!  Vi är glada över att få föreningar på så hög nivå som HBK också ser de fördelar den lokala butiken kan ge deras medlemmar. Med vårt lokala engagemang har vi möjlighet att erbjuda personlig service, flexibilitet och riktigt goda relationer, säger Mattias Malm som centralt ansvarar för föreningsförsäljningen på Sportringen.

201121 Halmstads Sadat Karim jublar efter fotbollsmatchen i Superettan mellan GIF Sundsvall och Halmstad den 21 november 2020 i Sundsvall.
Foto: Erik Mårtensson / BILDBYRÅN / COP 222 / ER0010