6 löparskor du inte får missa i vår!

Ser du också fram emot vårens första löparrundor? Då är du inte ensam! För dig som är i behov av nya löparskor tar vi tillsammans en titt på några av vårens hetaste löparskorna.

HOKA ONE ONE CLIFTON 7

Clifton 7 bygger på Cliftons mest uppskattade egenskaper och fortsätter att ge en perfekt kombination av mjuk och lätt löpning. Nu även med en uppdaterad överdel, gjord av en mesh-kontruktion. Skon är utrustad med ett plysh-material som lättar trycket på hälen. Ytterligare en nyhet är att Clifton 7 har en innovativ Pull tab vid hälen för att lätt komma i och ur skon.

Kategori: Neutral
Drop: 5 mm
Underlag: Fast (Väg, grus, stigar)

 

SAUCONY CLARION 2

Om du är ute efter en prisvärd mängdträningssko, är Clarion 2 skon för dig. Denna neutrala mängdträningssko har en stilren ovandel i välventilerande mesh utan sömmar, vilket ger en följsam och mycket komfortabel passform. Hela mellansulan består av nya VERSARUN+, vilket ger en mycket mjuk och skonsam stötdämpning. Yttersulan i slitstarkt CRYSTAL RUBBER-gummi ger ett utmärkt grepp och följsamhet gentemot ett varierat underlag. Clarion 2 är för löparen som söker en stilren, neutral mängdträningssko med en utmärkt mix av stabilitet, stötdämpning och slitstyrka.

Kategori: Neutral/Mängdträning
Dropp: 8 mm
Underlag: Fast (väg, grus, stigar)

 

SALOMON SENSE RIDE TRAIL
Detta är skon för dig som vill springa rätt ut i skogen och uppleva trailrunning! Salomon Sense Ride är en uppdaterade version av den mångsidiga SENSE RIDE erbjuder stor komfort och bra gensvar tack vare den mjuka Optivibe™-dämpningen. Ovandelen ger en nära och optimal passform, särskilt runt hälen, och består av mycket tålig och skräpavvisande mesh. Du kommer att känna dig redo för både korta och långa äventyr.

 

NEW BALANCE WAYGO

Detta är en löparsko att lita på. Med en innovativ TruFuse-dämpning som kombinerar två typer av skum ger den långvarig komfort och optimalt stöd till din fot. Ovandelen i mesh ser till att skon andas väl och ger en stabil känsla som hjälper dig att maximera din träning.

Kategori: Neutral/Mängdträning
Dropp: 10 mm
Underlag: Fast (väg)

 

ASICS GT2000 9

Denna klassiker från Asics är en stabil och stadig sko med en väldigt bra stötdämpning samtidigt som den ändå är lätt. GT-2000 9 har omdesignats med en meshkonstruktion i ett stycke för att skapa en bättre passform. Detta nya material på skons ovansida har dessutom förstärkts på speciellt viktiga områden för att skapa ett ytterligare stöd under fotens gångcykel. Den har även en kombination av dämpande FLYTEFOAM™-teknologi och GEL™-teknologi som har placerats i skons mellansula för att främja lättviktskomforten och tillhandahålla foten med en ökad stötdämpande effekt.

Kategori: Pronerande
Dropp: 10 mm
Underlag: Fast (väg, grus, stigar)

 

ASICS GEL KAYANO 27

Denna långdistanslöparsko är ett utmärkt val för löpare som letar efter en sko med kombinerad bekvämlighet och stöd. Den nyutformade ovandelen i mesh håller fötterna svala, medan den flexibla sulan gör att du får ett naturligt rullande löpsteg. DYNAMIC DUOMAX™ teknologi hjälper till att stödja foten och förse löpare med lätt innåtroterande fötter (överpronation) med en ökad stabilitet. Mellansulan integrerar även SPACE TRUSSTIC™ teknologi, vilket ger stabilitet och minskar den totala viktbelastningen för att främja en smidigare övergång i löpsteget.

Kategori: Pronerande
Dropp: 10 mm (herr), 13 mm (dam)
Underlag: Fast (väg, grus, stigar)