Sportringen Tyresö

Sportringen Tyresö C. har sitt ursprung i Team Sportia som öppnade i Tyresö Centrum redan 1997. 2007 var det dags att flytta till nya större lokaler, till det läget butiken ligger idag. 2015 uppdaterade butiken kedjetillhörighet till den snabbast växande sportkedjan Sportringen! Du hittar oss i övre delen av centrumet, granne med Stora Coop.

Vår ambition är att du verkligen skall trivas att handla dina sportprylar hos oss. Vi jobbar hårt på vår lokala marknads förutsättningar, samtidigt som vi kan dra nytta av de fördelar ett kedjesamarbete med drygt 100 butiker i landet ger. Vår strävan är att välja ut och erbjuda ett prisaktivt och lättbegripligt sortiment där cykel, sportkläder, sportskor och aktiv fritid är basen.

Här exempel på några av de många varumärken vi jobbar med.

Cykel: Crescent, Skeppshult, Scott, Monark, Mariefred, Merida, Skanstull med mera. Handlar du cykeln hos oss kan du cykla härifrån, monterat och klart! Vi har också samarbete med cykelverkstad för service och reparationer.

Kläder: Fjällräven, Sailracing, Adidas, Haglöfs, Lundhags, Kari Traa, Pinewood, Puma, Röhnisch, Tuxer, H/H, Didriksons, Champion, Björn Borg, med mera.

Skor: Adidas, Asics, Saucony, New Balance, Puma, Merrell, IceBug, MBT, Salomon, Crocs, Exani, Treksta, Fila, Under Armour, med mera.

Övriga sportprylar: Abilica, Bungy Pump, Adidas, Puma med mera.

Då lagsporter är stort i närområdet kan vi också erbjuda samarbeten med vårt speciella klubbolag som specialiserat sig på föreningslivets inköp.

Alltid massor av lokala kampanjpriser i butiken.

Välkommen in och kolla, vi vill gärna hjälpa dig komma igång med en aktiv fritid!!


Drive-through!

Har du inte möjlighet att gå in i centrumet/butiken nu under Coronatiden men vet vad du vill handla, så ring oss bara! Har vi varan hemma så kan vi lämna över den ute på vår lastkaj (Kyrkogränd) där du kan betala med Swish.
Ring oss på 08-7120310