Klubb

Klubb

Föreningslivet är det som driver Sverige framåt på många sätt och bidrar till stora möjligheter, glädje, uppfostran, social umgänge och mycket annat. Sportringen bidrar till detta genom att hjälpa föreningar över hela landet, från vänskapslag i korpserier till elitlag inom alla idrotter.

Våra butiker värdesätter ett långsiktigt samarbete där föreningens medlemmar står i fokus och där den personliga servicen är av stor vikt. Vi har ca 150 butiker som är anslutna till Sportringen och de finns representerade över hela Sverige. Varje butik är unik och arbetar på det sätt som passar deras lokala marknad och utformar sin verksamhet i samspråk med sina lokala kunder. Gemensamt för alla inom Sportringen är att vi lägger stor vikt på god personlig service, bra kvalité, brett sortiment och stor kunskap. Ett nära och bra samarbete med våra många leverantörer gör att vi kan erbjuda allt inom sportens värld till föreningar som samarbetar med oss.

Många av våra butiker är inköpsanslutna till oss och heter sitt eget lokala namn men de drar nytta av kedjans stora antal butiker där fördelarna gynnar deras lokala kunder.