Hockeysidan test.

HOCKEY

Sportringens hockeyspecialister består av 12 st fristående butiker som tillsammans är Nordens största och bästa hockeyåterförsäljare. Hockeybutikerna finns representerade över hela Sverige och Danmark, från Piteå i norr till Köpenhamn i söder. De är helt fristående men samarbetar med inköp, marknadsföring sortiment och annat som gör att de kan hålla bästa priserna, bäst service och bredaste sortimentet med varor som aldrig tar slut. Gemensamt för dem alla är att de har lång erfarenhet och stor kunskap inom hockey. Genom bra relation med leverantörerna har de ett bra samarbete med ett stort antal föreningar i landet, från SHL till kompisgängen som spelar för att det är kul. Sortimentet består inte bara av ishockeyartiklar utan självklart även allt runt omkring ishockeyn, så som off-ice träning, rollerhockey och souvenirer.

hockeykategorier.

Skridskor

Klubbor

Handskar

Hjälmar

Kroppsskydd

Tillbehör

hockeyguider.

Hockeyguide – Välj rätt hockeyklubba!
Genom att välja en hockeyklubba som är anpassad för just dig blir det lättare att passa, dribbla och skjuta – och självklart roligare på isen! Här nedan har vi listat några saker att ta tänka på när du väljer hockeyklubba. Läs mer här!

Hockeyguide – Allt du behöver i hockeybagen!
Äntligen är hockeysäsongen här! Men för att träningen ska vara säker krävs en hel del utrustning. Det är alltid individuellt hur en hockeyutrustning ska sitta, men känslan är viktig liksom att alltid byta ut om något går sönder. Här har vi listat vad du behöver, oavsett om du ska träna eller spela match. Läs mer här!

storleksguider.
hockeybutiker.

SPORTRINGEN77

Norrlands största renodlade hockeybutik.

Sportringen Hockey än grupp fristående specialistbutiker inom SGN Sport, med några av Nordens allra bästa hockeybutiker. En av dem är Sportringen77 i Örnsköldsvik. Läs mer här!